Časovni zamik omogoča pogled za kar 7 dni nazaj

Ponudnikov, ki omogočajo časovni zamik, je pri nas že kar nekaj. Trenutno še ne moremo reči, da so to kar čisto vsi ponudniki takšni, ki nudijo tudi časovni zamik, saj je nekaj takšnih, ki ga v svojo ponudbo še niso vključili. Vendar pa vedno več ljudi pozna to funkcijo in vedno več ljudem se je ta funkcija tudi priljubila, zato tisti ponudniki, ki te funkcije še nimajo, zagotovo izgubljajo svoje naročnike. Pojavljajo pa se hkrati tudi tisti ponudniki televizijskih funkcij, ki te storitve nekdaj niti niso imeli.

Najbolj zanimivi so tisti, ki so se iz povsem mobilne telefonije preusmerili tudi na te storitve televizijskih programov in ravno ti so svojo storitev predstavili na način, da le – ta vključuje čisto vse, tudi časovni zamik, ki sama po sebi že vključuje tudi snemalnik, ki ga ni treba posebej naročiti in tudi plačati. Takšen znan zadnji ponudnik, ki se je usmeril tudi na to področje, je A1, ki omogoča časovni zamik za 7 dni nazaj.

Časovni zamik pri vseh ponudnikih ni za 7 dni, je lahko tudi manj

Ponudnikov, ko omogočajo časovni zamik, je kar nekaj, ampak pri čisto vseh ponudnikih ne boste dobili enake storitve. Še največkrat je razlika prav v tem, za koliko dni nazaj je možen časovni zamik. Le pri določenih se dobi časovni zamik za 7 dni, večinoma je za 5 dni nazaj, nekaj pa je tudi ponudnikov, pri katerih je možen časovni zamik le za 3 dni nazaj, kar pa je res zelo malo. Pravzaprav je to tako zelo malo, da je velika verjetnost, da boste prav tako veliko oddaj zgrešili.

Potem pa je tu še razlika med tem, ali ponudnik nudi zraven v ceni še snemalnik ali pa je treba tega dodatno doplačati. V kolikor ga je treba doplačati, vsekakor računajte na to, da je to nekaj evrov na mesec, kar pa je na letni bazi že lahko veliko in vsekakor ni več tako zanemarljiv strošek, še posebej če upoštevate, da pa snemalnika pri nekaterih ponudnikih ni treba doplačati in eden takšnih je A1, ki nudi tudi časovni zamik za 7 dni, tako da je kar precej prednosti pred marsikaterimi ponudniki. Njihovo točno ponudbo si poglejte na: https://www.a1.si/televizija/napredne-tv-resitve/casovni-zamik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *