Božični sladkorni žerjav

Božični sladkorni žerjav – dodatek za lesene železniške proge

Mini železniški navdušenci naravnost obožujejo pravljični čas in bodo naravnost navdušeni nad izjemnim dodatkom za lesene železniške proge v obliki božičnega sladkornega žerjava!

Božični vlakec bodo najprej popeljali skozi dekorativni tunel, preden se bo le-ta ustavili pod simpatičnim žerjavom in raztovorili darila.

Dodatek pomaga razvijati fine motorične spretnosti, domišljijo ter razumevanje vzroka in posledice.

velikost izdelka (d x š x v): 21,5cm x 17cm x 17,5cm

BigJigs ima na voljo še veliko dodatkov, s katerimi lahko razširite obstoječo železniško progo ali cesto.

Božični sladkorni žerjav lahko združite tudi z drugimi železniškimi progami ali dodatki, priznanih blagovnih znamk, kot so Brio, Thomas & Friends, Ikea ipd.

Serija BigJigs Rail oz. BigJigs železnica je eden izmed najpopolnejših železniških sistemov, ki so na voljo na našem tržišču. Celovita paleta lesenih železniških izdelkov (vključno s tračnicami, seti, vlakci, mizami ipd.) je idealna izbira za popolne začetnike ali tiste, ki bi želeli nadgraditi svoje obstoječe lesene železniške proge.

Primerno za otroke od 3. let dalje.

BigJigs izdelki so narejeni iz visokokakovostnih ter odgovorno izbranih materialov, ki ustrezajo Evropskim varnostnim standardom.

Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let!
OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.


20,90 €

Powered by WPeMatico

Podobne objave: