DepilPads Depilacijski set

DepilPads depilacijski set je sestavljen iz dveh delov. Gumjasti ročaj omogoča udobno uporabo, med tem ko glavno delo opravijo vložki s prav posebno kristalno sestavo.

Uporabljamo ga lahko povsod, saj je dovolj nežen, da kože ne poškoduje. Hkrati z odstranjevanjem dlačic odstranimo tudi odmrle kožne celice kar spodbuja regeneracijo kože.

Učinkovito, neboleče in hitro odstranjevanje dlačic – vse to za ugodno ceno!

Vaša koža bo ostala brez dlak vse do 3 tedne!

S kroženjem blazinice DepilPads po čisti in suhi koži, boste nežno in enostavno odstranili nezaželjene dlake!

DepilPads je revolucionarni pripomoček na področju odstranjevanja nezaželjenih dlačic, ki so ga razvili evropski kozmetični strokovnjaki. Dlačice odstrani brez kemikalij, brez umazanije in povsem varno.

Le nekaj enostavnih, krožnih gibov je potrebnih, da vaše dlačice skoraj čudežno izginejo. Postopek je povsem neboleč in celo koristen za kožo, saj ob depilaciji odstranimo tudi odmrle kožne celice in tako spodbudimo obnavljanje kože.

DepilPads vložki so izdelani iz posebnih kristalov, ki so dovolj učinkoviti, da odstranijo tudi najbolj trdovratne dlačice, hkrati pa so dovolj nežni, da kože ne poškodujejo.

Zakaj izbrati ravno DepilPads?

DepilPads dlačic ne poreže, zato vaša koža ostane gladka!

Edinstvena lastnost je ta, da dlačic ne poreže, ampak jih nastavki s posebnimi kristali preprosto “zbrusijo”, zato so konice dlačic lepo zaobljene in mehkejše.

Pri britju z ostro britvico dlačice odrežemo in tako pustimo oster rob. Zaradi tega je že nekaj dni (včasih že naslednji dan) naša koža na otip groba. Dlačice z ostrim robom se lažje zatikajo v nogavice in lažje jih občutimo z roko.

Ker DepilPads na dlačicah ne pušča ostrih robov bo vaša koža dlje časa bolj mehka na otip!

Uporabimo ga lahko kjerkoli na telesu, primeren pa je tako za moške kot za ženske!

Neboleča, učinkovita in koži prijazna depilacija je mogoča. DepilPads predstavlja revolucionarni način odstranjevanja dlačic. Ne le, da učinkovito odstrani dlačice na povsem naraven način, ampak je DepilPads blagodejen tudi za kožo, saj odstrani odmrle kožne celice in tako pospešuje regeneracijo kože.


14,99 €

Powered by WPeMatico

Podobne objave: