Družabna igra, Naseljenci otoka Catan DODATEK za 5. in 6. igralca (osnovna igra)

Zabavna strateška družabna igra male in velike

Velika svetovna uspešnica z miljoni navdušenih igralcev, ki kot za stavo trgujejo in gradijo. Fantastična strateška družabna igra Klausa Tauberja, ki je v osnovi namenjena 3-4 igralcem. Z razširitvenim kompletom pa se bosta igri lahko pridružila tudi 5. in 6. igralec.

Razširitev poveča osnovno igralno površino za 15 polj, ustrezno število dodatnih kart in igralnih pripomočkov. Priložena so tudi dodatna oz. prilagojena pravila za večjo količino igralcev.

Z dodatkom lahko razširite osnovno igro Naseljenci otoka Catan.

CATAN

…se imenuje otok, ki ga odkrijete s svojimi soigralci. Postanete prvi otoški prebivalci. Gradite naselja in jih povezujete s cestami. Trgovina s surovinami cveti, vasice rastejo v mesta. Enkrat je v izobilju glina, spet drugič les ali ruda. Z redno blagovno menjavo se nenehno odpirajo nove možnosti. A je za uspeh vedno potrebno nekaj strateškega razmišljanja, saj se nove možnosti odpirajo tudi nasprotnikom.

Kmalu pa otok postane premajhen in pretesen, kar povzroči razburljivo tekmo za zemljo, surovine in oblast. Na koncu pa je nekaj vsekakor jasno – na otoku lahko zavlada zgolj en sam samcat gospodar.

Boste to vi?

Igra je leta 1995 prejela naziv »Igra leta« v Nemčiji, 1996 v ZDA in 1999 na Nizozemskem. Prav tako je leta 1995 prejela nagrado »Zlato pero« in 1. mesto za »Nemško nagrado leta«. Leta 2000 pa je prejela laskavi naziv »Igra stoletja«

Igra vsebuje odlično napisana in preprosto razložena navodila z imenitno a razumljivo grafiko.

Osnovna igra traja približno 60 do 90min in je primerna za 5 do 6 igralcev, starejših od 10. let.

Oglejte si celotno ponudbo iger in razširitev Naseljenci otoka Catan.

Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let!
OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.


17,90 €

Powered by WPeMatico

Podobne objave: