APARTMA ZARA KOPE UGODNO ODDAM !

ZARADI ODPOVEDI SE JE OD 25.2.2017 SPROSTIL APARTMA NA KOPAH !!! UGODNE LAST MINUTE CENE !

Apartma ZARA, apartma na odlični nadmorski viini v bližini prog, smučanje na Kopah, Štajerska, Koroka, Slovenija

Na Kopah pri Slovenj Gradcu vam nudimo apartma za 5 osebe. Apartma je v počitnikem naselju Pungart poleg Grmovkovega doma, velikosti 34 m2. Uživate lahko v naravnih lepotah Pohorja, gobarjenju, gorskem kolesarjenju, pohodnitvu, smučanju in ostalih portnih aktivnostih.

Bivalni prostori so popolnoma opremljeni in radiatorsko ogrevani. V apartmaju je tudi manja litoželezna peč. Prav tako so vam na voljo TWC in kuhinja s celotno opremo. Shramba za smuči je ob zgradbi. Možnost penzionske in hrane po naročilu lahko izkoristite v bližnjem Lukovem domu kjer imate kot nai gostje 10% popust. Nudimo vam torej udobno in ugodno bivanje.

Smučiče Kope leži na skrajnem zahodnem in najvijem delu Pohorja nad Slovenj Gradcem. Najdalja proga ima 500 m viinske razlike. Razgiban teren ponuja smučiča za začetnike in smučarske mojstre. Zimski turizem ima tu zaradi reliefne posebnosti Pohorja z obsežnimi planjavami, kultiviranimi jasami, nizkim ruevjem, primerno nagnjenimi pobočji in nadvse ugodnimi talnimi razmerami ter nadpovprečno dolgo trajajočo snežno odejo kar najbolje pogoje.

Po kopastih slemenih med Grmovkovim domom na Kopah in Ribniko kočo se vije kar 15 km urejenih tekakih prog. Na Kopah lahko najmlaji izkusijo prve zavoje na snežnem poligonu ob brezplačni vlečnici Sedlo. Sankaliče z dolgim, zavarovanim iztekom je za najmlaje urejeno pred Grmovkovim domom. Deskarski park je ponovno načrtovan ob progi Pungart.

Smučiče Kope se razprostira na povrju najzahodnejega dela Pohorja, nad mestom Slovenj Gradec, na nadmorski viini od 1010 m do 1542 m. V čaru zimske pravljice lahko uživate na 10 km urejenih smučarskih prog, ki jih povezuje 6 vlečnic in 1 tiri-sedežnica. Glede na zahtevnost so smučarske proge raznolike in primerne za vse ljubitelje smučanja ali deskanja, od začetnikov do vrhunskih smučarjev. S pomočjo dodatnega zasneževanja vam zagotavljamo ugodno smuko do 100 snežnih dni. Za ljubitelje teka na smučeh je po planjah od Grmovkovega doma do Ribnike koče urejenih 10 km slikovitih tekakih prog. Popestritev vaega bivanja na Kopah je sankanje ali sprehod po poteh sredi zasnežene pokrajine in smrekovih gozdov.

Na nočni smuki lahko uživate na smučarskih progah Pungart in Mala Kopa.

INFORMACIJE IN REZERVACIJE : www.apartmaji-tiz.com 00386 (0)64 127 600

Powered by WPeMatico

Podobne objave: