DOM DALEČ OD DOMA – HOME AWAY FROM HOME

PROSTORNA ENOPOSTELJNA SOBA V CENTRU MARIBORA-SPACIOUS SINGLE ROOM IN MARIBOR CITY CENTER

ODDAMO PROSTORNO ENOPOSTELJNO SOBO V CENTRU MARIBORA (v stanovanju z dvema enoposteljnima sobama, skupna povrina 75 m2)

SPACIOUS SINGLE ROOM FOR RENT IN MARIBOR CITY CENTER (in the apartment with two single rooms, total area – 75 m2)

V kolikor ičete sobo in stanovanje z izrazitim pridihom domačnosti, primerno za intelektualno delo in sprostitev, je soba, ki jo oddajamo, idealna za vas.
Na odlični lokaciji v centru Maribora, v lepem in svetlem stanovanju oddamo prostorno (cca 20 m2) in prijetno opremljeno enoposteljno sobo za nekadilce, brez hinih ljubljenčkov. Stanovanje je predvideno za bivanje dveh oseb v dveh enoposteljnih sobah (druga soba je pravkar oddana), ki si delita kuhinjo s shrambo in balkonom, predsobo in dolgi hodnik z vgrajenimi omarami, kopalnico z WC-jem (in e en WC z umivalnikom posebej), skupna povrina je 75 m2. Namenjeno je ljudem, ki želijo bivati v skrbno vzdrževanem in urejenem stanovanjskem prostoru ter v mirni soseski. Ljudem, ki ičejo nekaj več, kot “samo” sobo in jim toplina doma veliko pomeni.
Prednost pri najemu imajo tudenti na dodiplomskem in podiplomskem tudiju, vendar je možna oddaja tudi redno zaposleni osebi.
Vselitev je možna takoj.
Najemnina: 200 EUR/mesec/osebo. Stroki niso vteti v ceno najema in se plačujejo po porabi.
Za ogled in ostale informacije prosim poljite sporočilo tukaj ali pokličite na tev. 040 578 233.

If you are looking for a home away from home, our apartment is the right decision. We have one single room (20m2 each) for non-smokers (no pets) in our flat in Maribor city centre, available immediately. The flat is just for two people in two single rooms (the other room is already occupied), who share a kitchen with a pantry and a balcony, a long hallway with a built-in closet, a bathroom with a toilet and one more separate toilet (total area 75 m2).
Price: 200 EUR/month/person. Bills are not included in the price. The apartment is very looked-after, spacious and bright, conditions for an intelectual work and quality living are ideal.
For other information please send me a message here or call me (+386 40 578 233).

Powered by WPeMatico

Podobne objave: