Enoposteljna soba – odlična lokacija MB

Pri medicinski fakulteti
V neposredni bližini medicinske fakultete oddajamo opremljanje 2,5 sobnega stanovanja, namenjenega tudentom. Stanovanje se nahaja v neposredni bližini Fakultete za zdravstvene vede, 10 minut hoje do vseh tehnikih fakultet, Pravne fakultete in EPF, do Pedagoke fakultete 20 minut hoje, sicer preprosto dosegljiva z mestnim avtobusom. Do Glavnega trga 3 minute. V neposredni bližini vsa potrebna infrastruktura (trgovina, pota, avtobusna postaja,). Informacije na tel. t. 051 430 239 ali nasimona.dosler@gmail.com. Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju urejenega bloka, katerega fasada je bila renovirana v letu 2013, istočasno je bil blok dodatno izoliran, s čimer so se zmanjali stroki ogrevanja. V stanovanju sta dve dvoposteljni in ena enoposteljna soba. Skupni uporabi je namenjena kompletno opremljena kuhinja z jedilnico, kopalnica s kopalno kadjo in pralnim strojem, ločen WC, predsoba in garderobni hodnik z vgradnimi omarami ter balkon, ki gleda na Magdalenski park, na njem sta 2 stola in stojalo za suenje perila. Poleg kuhinjskih pripomočkov so skupni uporabi namenjeni tudi likalna deska, likalnik, sesalec ter vsi ostali pripomočki za vzdrževanje čistoče. Stanovanje ima zunanjo shrambo (ob stanovanju) in klet, v bloku je tudi kolesarnica.
ZELENA ENOPOSTELJNA SOBA (14 m2) GLEDA PROTI PARKU, V SOBI JE POSTELJA, 2 NOČNI OMARICI Z NOČNIMA LUČKAMA, 2 PISALNI MIZI Z NAMIZNIMA LUČKAMA, DVA STOLA, KNJIŽNI REGAL. PRED POSTELJO JE PRALNA BOMBAŽNA PREPROGA.NOVEGAŠTUDENTA BO PRIČAKALA ŠE NOVA PREVLEKA IN FLIS ODEJA. CENA PO DOGOVORU. SORAZMERNI DELEŽSTROŠKOVSE PLAČA POSEBEJ PO DEJANSKI PORABI

ERASMUS STUDENTS: 1 bed available in a single room in a 2,5-room modern comfortable students’ apartment, fully equiped, close to Medical Faculty and Faculty for Health Sciences, 10 minutes by foot from all technical faculties, Faculty of Law and Economic and Business Faculty, 20 minutes from Faculty of Education, 3 minutes from the Main Square; rental price upon agreement + operating costs.

Powered by WPeMatico

Podobne objave: