Nikon d3

Vrhunski fx body
Nikonov prvi fotoaparat formata FX (36x24mm) vam omogoča, da tudi pri izrednih pogojih posnamete najbolje slike. Model D3 vsebuje visokoobčutljiv senzor CMOS z 12,1megapiksla, ki se lahko pohvali z razirljivim obsegom vrednosti ISO od 200 do 6400, sestavljenim zaklopom iz ogljikovih vlaken in kevlarja ter opremo za obdelavo fotografij EXPEED, tako da omogoča slikanje pri neverjetnih 9 slik/s (11 slik/s v načinu DX). Napredni sistem za prepoznavo scene (Scene Recognition System) zagotavlja odlične osvetlitve, podpira pa ga Nikonov napredni 51-točkovni sistem za samodejno ostrenje, ki ponuja iroko pokritost in visoko občutljivost tudi pri ibki svetlobi.
Izbirni gumbi za upravljanje slik predstavljajo posodobljen način obdelave fotografij v fotoaparatu, s katerim prihranite čas pri pozneji obdelavi, 3-palčni zaslon LCD z visoko ločljivostjo pa podpira dva načina prikaza v živo ter video izhod HDMI.
Ker je začiten z odpornim, hermetično zaprtim ohijem iz magnezijeve zlitine, je fotoaparat D3 vodilen na področju profesionalnega fotografiranja porta in akcije (približno 37-milisekundna zakasnitev pri sprostitvi sprožilca in 55-milisekundna zatemnitev iskala).

Powered by WPeMatico

Podobne objave: