Oddam dvoposteljno sobo v Ljubljani

Oddam študentsko posteljno sobo v Ljubljani
Oddajam tudentsko sobo v stanovanju. Stanovanje je nove gradnje. Nahaja se v Celovkih dvorih (natančneje na Rakuevi ulici 26), le nekaj korakov stran od treh avtobusnih postaj (Litostojske postaje, postaje Avtomontaža, postaje Ljubljanske brigade). Na voljo je soba za dva. V stanovanju je e ena soba v kateri bodo živele tri tudentke. Stanovanje je veliko približno 75m2. Ima dve ločeni sobi, veliko kuhinjo in jedilnico z dnevnim prostorom, kopalnico in pol kopalnico ter balkon ki se rasteta skozi celotno irino stanovanja. Stanovanje je opremljeno z talnim ogrevanjem in novimi plinskimi okni (torej stroki ogrevanja niso kot v kakni stari hii ali starem stanovanju). Poleg tega sta na voljo tudi dva parkirna mesta v garažni hii ki se nahaja neposredno pod samim blokom. Prav tako pa je na voljo tudi prostor v kolesarnici bloka za varno shranjevanje koles. Stanovanju pa tudi pripada prostor za shranjevanje v garažni hii.
Soba je dovolj velika za dva v njej se nahaja pograd, ki ga je ob želji mogoče razstaviti na dve enako veliki postelji. V sobi je tudi dovolj prostora za pisalno mizo oz. za prostor za učenje. Souporaba velike kuhinje, jedilnice in dnevnega prostora, kopalnice in pol kopalnice.
Stanovanje se oddaja prvo leto oz. bo do konca poletja dokončno opremljeno. V stanovanju je možen priključek za internet in televizijo (glede naročnine interneta in televizije se bomo dogovorili skupaj z ostalimi najemniki).
Stanovanje se oddaja za 12 mesecev z možnostjo podaljanja pogodbe. Mesečna najemnina je 140 na osebo, stroki niso vključeni v ceno.
Varčina ni potrebna. Subvencija je možna.
Za vsa nadaljnja vpraanja lahko pokličete na telefonsko tevilko 070875526.

Powered by WPeMatico

Podobne objave: