Počitniška hiša Lepena

Počitniška hiša se nahaja na 650 m nadmorske višine v osrčju Triglavskega narodnega parka.
Počitnika hia Lepenaima prekrasen razgled na okolike gore in nudi odlično izhodiče tako za planinske vzpone kot za izlete po dolini Soče. Le nekaj 100 m od počitnike hie se pri planinskem domu dr. Klementa Juga prične vzpenjati planinska pot proti Krnskemu jezeru in naprej po Julijcih.
Lep sprehod je tudi do približno kilometer in pol oddaljenega Šunikovega vodnega gaja in se na tamkajnjih energetskih točkah napolnite z energijo in uživate v pogledih na tamkajnje čudovite slapove in smaragdno pretakajočo se vodo.
Počitnika hia ima v pritličju bivalni del s kuhinjo, jedilno mizo in dvema kavčema, ki lahko služita tudi kot dodatno ležiče ter kopalnico s tu kabino. V zgornjem podstrenem delu pa sta dve ločeni spalnici z zakonskima posteljama in dve enojni postelji ter pomožnim ležičem na hodniku.
Pred hio je miza s stoli in možnost uporabe vrtnega kamina. Okoli hie so travnate povrine in je veliko prostora za varno igro otrok.
Počitnika hia lahko sprejme do 6 oseb in je najbolj primerna za bivanje dveh odraslih parov, 6- članske družine ali dveh odraslih parov in dveh otrok.

Powered by WPeMatico

Podobne objave: