Svetlo 1-sobno stanovanje v centru MB

Prostorno, svetlo in popolnoma renovirano stanovanje v strogem centru MB za 2 študenta/par
V strogem centru mesta, neposredno v bližini Ekonomske fakultete, oddamo v najem prostorno, zelo svetlo, urejeno in moderno opremljeno enosobno stanovanje (visoka klet) primerno za dva tudenta/tudentki, mlad par ali mlajo zaposleno osebo.
Prostorsko je stanovanje sestavljeno iz hodnika, kopalnice s tuem in straničem, kuhinje z jedilnico in ločenim večjim dnevno/spalnim prostorom. Stanovanje je popolnoma opremeljeno (dve postelji, tri velike omare, dve pisalni mizi s stoloma, velika klubska miza, jedilna miza s tirimi stoli, omara za čevlje, vsa potrebna posoda, mikrovalovna pečica, brezžični telefon in malce stareji a normalno delujoč sesalec) in ima vse potrebne priključke (internet, TV, telefon). Ogrevanje je na varčne električne radiatorje. V ločeni sobi na tleh je položen parket, drugod keramika. Na dvoriču za stavbo je možno parkiranje (rampa na daljinsko upravljanje).
Cena najemnine za celotno stanovanje je 260 EUR/mesečno. Prednost stanovanja pa so tudi nizki obratovalni stroki (do 100 EUR), ki niso vključeni v ceno najemnine. Varčina: 520 EUR (v viini dveh mesečnnih najemnin).
Stanovanje je locirano res na top lokaciji, v bližini mestnega parka, bank, pote, lekarne, kavarnic, fotokopirnic, restavracij, železnike ter avtobusne postaje. Nahaja se v večstanovanjski mestni vili in ima čudovite visoke stropove z markatnim obokom, ki da stanovanju zanimiv pečat.
Lepo vabljeni na ogled!

Powered by WPeMatico

Podobne objave: