Magnetni vložki za stopala

Izrazito učinkovit je vpliv magnetnega polja na akupresurne točke, ki se nahajajo na stopalu in so zaključki meridianov. Dovajanje magnetne energije na točkovna akupresurna mesta povzroča energijsko izravnavo, ki vpliva na vse povezane organe in sestavne dele človekovega telesa. Prisotnost magnetne energije pri vložku je sorazmerno dolgotrajna (odvisna je od uporabe čevljev z vstavljenim vložkom) in tako celostno gledano povzroči velik točkovni energijski paket.Magnetni elementi so predhodno vstavljeni na že določene točke in jih ni mogoče prestavljati.

– zagotavlja blažilen učinek na podplate brez neprijetnega občutka ali bolečine

– temelji na teoriji starodavne kitajske akupresure

– pospešuje krvni obtok in s tem oskrbo s kisikom

– spodbuja delovanje limfatičnega sistema

– pospeši odplavljanje strupenih snovi

– spodbuja delovanje imunskega sistema

– spodbuja ustvarjalnost, produktivnost in koncentracijo

– priporočljiv za ljudi, ki preživijo dolge ure stoje ali opravljajo težka opravila

– zmanjšujejo bolečino, delujejo protivnetno in imajo blagodejne učinke na počutje

Kako uporabljamo magnetne vložke!

S hojo povzročimo dinamični pritisk na stopalne točke in dosežemo učinek stimulacije. Stimulacija omogoča globoko in poživljajočo sprostitev. Takšna razbremenitev refleksnih con omogoči popolno sprostitev vašega telesa. Uporabljajte magnetne vložke v Vaših čevljih predvsem kadar si zaželite sprostitve!

Uporabljajte magnetne vložke vsaj 40 minut in dosežite neverjetno blagodejen učinek. S hojo boste pregnali napetosti vašega telesa in odpravili bolečine. Magnetni vložki lahko postanejo vaš refleksoterapevt po zelo ugodni ceni. Razvajal bo vaša stopala in vam nudil masažo, kadarkoli si boste zaželeli, vsak dan ob vsakem času tako doma, službi in prostem času.

Magnetni vložeki so univerzalni in jih lahko uporabimo za vse velikosti nog, saj ga preprosto obrežete na velikost, ki vam ustreza.


16,99 €

Powered by WPeMatico

Podobne objave: