Kegerator podaljša življenjsko dobo piva

Kaj je kegerator?

Zdi se samoumevno, kajne? Vsi vedo, kaj je kegerator. To je pipa za sodček. V njega položite in hladite sodček s tekočino. Kaj še morate vedeti? No, naj vam povem. Verjetno ste v Googlu na to temo dobili več informacij. Morda se vi ali nekdo, ki ga poznate, odloča za nakup. Vendar pa obstaja veliko stvari, katere morate vedeti, preden se odločite in izberete enega za vaš dom. Izbirate lahko med številnimi možnostmi in v tem članku boste našli vse odgovore.

Katere vrste kegeratorjev so na voljo?

Obstajajo štiri glavne vrste kegeratorjev. Imate velike kegeratorje, mini kegeratorje, komercialne kegeratorje in zunanje kegeratorje.

Kegerator je vrhunska tehnologija za pitje piva. Pravilno delujoči kegerator ohranja pivo ohlajeno na temperaturi od 0 do 4 stopinj Celzija: idealna temperatura, ki zagotavlja pravilno količino pene. Regulirana temperatura, pri kateri deluje večina kegeratorjev kot je npr. Versonel VSL155TDSS, je idealna za ohranjanje okusa brez prevelikih sprememb. Številni natakarji in domači pivovarji pravijo, da je zelo pomembno, da gre vaše pivo skozi čim manj sprememb temperature, preden se sod priključi na pipo. Preveč temperaturnih sprememb in okus piva je dramatično spremenjen. To še posebej velja v primeru bolj občutljivih in uravnoteženih piv, kot je Guinness.

Na spletu so na voljo številne informacije glede kegeratorjev, vključno z maloprodajnimi mesti, podjetji, ki prodajajo komplete za pretvorbo kegeratorjev, ki vam omogočajo pretvorbo skoraj vsakega hladilnika v kegerator, video posnetke z navodili, klepetalnice, skupine in še več. Če imate še kakšna vprašanja o kegeratorjih, preprosto vnesite »kegerator« v Googlov iskalnik in zagotovo boste našli več, kot si želite.

Najbolj vabljiv vidik posedovanja kegeratorja je udobje in užitek, ki ga lahko dobite le, če točite pivo v svojem domu. Pred prihodom kegeratorjev so bili domači pivovarji prisiljeni le na uporabo steklenic ali posod. Zdaj kegeratorji prihajajo v različnih stilih in z različnimi dodatki, ki spremenijo uživanje piva v vašem domu v pozitivno izkušnjo.

Obstajajo dodatki, kot so stojala za kozarce, podstavki za pivo, stojala za sušenje vaših po naročilu narejenih kozarcev, odpirači za steklenice in posebni odpirači za plutovinaste zamaške. Zdi se pa mi, da ti novi modni odpirači nikoli ne delujejo pri meni, čeprav vsak mesec pridejo »novi« in »boljši«.

Podobne objave: