Klubske mizice so podpora sproščenemu druženju

Ravno sem v času, ko se odločam za nakup nove klubske mizice. Naša stara klubska mizica je namreč že popolnoma odslužila svojemu namenu. Na njej so sledovi barvic in voščenk, pa kakšna praska in podobno, kar se zgodi zaradi otroškega ustvarjanja. Nič hudega, nanjo bomo imeli lepe spomine, otroci so se ogromno igrali na njej in ustvarjali, risali, pisali itd. A sedaj je gotovo že napočil čas, da kupimo novo in naša dnevna soba zasije v polnem sijaju. Klubske mizice so namreč zelo uporabna in priljubljena stvar v slovenskih domovih. Služijo več namenom, od odlaganja časopisov, daljincev in kozarcev, do druženja za klubsko mizico, pisanja domačih nalog ali odlaganje prenosnega računalnika za službene namene ob večerih. Na naši klubski mizici se tudi zlaga perilo, včasih pa tudi kakšna hrana, ko pridejo prijatelji.

Sproščeno druženje ob klubski mizici

Za razliko od jedilne mize, ko za njo posedamo ob večjih obrokih in na bolj formalen način, je klubska mizica prav namenjena sproščenemu druženju. Mislim, da so klubske mizice povsod bolj namenjene sproščenemu vzdušju na sedežni garnituri in odlaganju stvari ob tem druženju. Klubske mizice so tudi različnih oblik in velikosti. Poleg tega pa izbiramo med različnimi materiali klubskih mizic. Meni najljubše so lesene klubske mizice. Najraje v naravni barvi lesa, lepe pa so tudi v beli barvi. Zelo pogosto kupci izbirajo tudi steklene klubske mizice, ki so lahko tudi ekstravagantnih oblik ali iz obarvanega stekla. Pogoste so kombinacije lesenih in steklenih materialov, ki naredi klubsko mizico še bolj zanimivo.

Iz naravnih ali umetnih materialov

Če pa želimo kakšno ekstremno ekstravagantno klubsko mizico, lahko izberemo tudi med klubskimi mizicami iz umetnih materialov. Te so še posebej priporočljive za zunanjo uporabo, ker so bolj odporne proti različnim vremenskim pogojem (vlaga, temperaturna nihanja, sonce, veter). Sama si bom novo omislila tudi na zunanji terasi, ne le v dnevni sobi.

Po brskanju katalogov na spletnih straneh, sem se nato odločila za lepo leseno klubsko mizico v beli barvi. Klubske mizice v beli barvi so zelo priporočljive, saj se zlahka kombinirajo z drugimi kosi pohištva in so praktično nevtralne za v vsak prostor.

Iskalni pojem “oddam stanovanje Ljubljana” je zelo pogost. Več si preberite v našem članku.

Podobne objave: