Dvoposteljna soba – Maribor

Bližina Medicinske fakultete Maribor
NI SOBE – NI PANIKE

Tik pred zdajci iče sobo/posteljo, ni nobene pametne izbire, vsi ponujajo kar neki?

Mogoče imam ravno to kar ti rabi. V trosobnem stanovanju, v dvoposteljni sobi veliki cca 25 m2 je prosta e samo ena postelja. Stanovanje se nahaja v Mariboru, prvem nadstropju, na mirni lokaciji, v bližini Medicinske fakultete in UKC Maribor.

Za ceno samo 90 EUR dobi svojo posteljo, svojo pisalno mizo, neomejen irokopasovni WIFI, kabel TV V kuhinji je kombiniran tedilnik, dva hladilnika s hladilno skrinjo, mikrovalovka, drobni gospodinjski aparati in ne bo verjela ležiče za siesto po kosilu ;). Del stanovanja je tudi balkon, kjer se lahko kadi ali spije kaken pir, shramba, ter seveda sanitarije in kopalnica. Pred blokom je parkirni prostor, pod blokom pa dve kleti.
In to e ni vse.
Zraven vsega tega dobi e tri sostanovalke. Ena ti pomaga pri pravnih zadevah pravnica, druga je medicinka, tretja pa obvlada vse od računalnika do slastne kuhinje.
A sem omenil, da je v stanovanju nova centralna na plin, pralni stroj, nova okna, ter da so stroki majhni in obračunani po dejanski porabi (pozimi cca 60 EUR/osebo, poleti cca 40 EUR/osebo) ?

A e nisi prepričana?
Tudi lastnik je baje čist ok nič ne teži in vedno priskoči na pomoč (tako pravijo najemnice).
Če se javi prva pa te ob vselitvi čaka tudi presenečenje. Beri velika čokolada z leniki ali six pack pira. 😉
Vsekakor vredno ogleda in najema.

Še kontakt: 031 382 005 ali sobe.tabor@gmail.com

Powered by WPeMatico

Podobne objave: