Oddaja enoposteljnih sob, bližina UKC MB

Študentom ali mladim zaposlenim oddamo 3 enoposteljne sobe (prenovljeno stanovanje, 80m2).
V prenovljenem stanovanju velikosti80m2, tudentom ali mlajim zaposlenimoddamo 3 enoposteljne sobe. Oddaljeno je cca. 3-5min hoje do UKC in Medicinske fakultete, 7 min do centra mesta.Lep razgled nad okolico, bližina Magdalenskega parka, trgovin in ostale infrastrukture.
Sestavljeno je iz tirih sob (dnevna soba na slikah se preuredi v enoposteljno z lastnim balkonom, prav tako dvoposteljna postane enoposteljna),kuhinje z jedilnico,kopalnice, ločenim WC-jem in hodnikom.V eni od sob že biva tudent medicine.Na voljo so kolesarnica, klet in parkiriče z zapornico.
Sobe so opremljene z novimi vzmetnicami, pisalnimi mizami, stoli in omarami. Na hodniku je vgradna omara in regal za čevlje. Kuhinja je opremljena s posodo in priborom. V kopalnici je pralni stroj, na balkonu je mizica, pet stolov, ter suilo za perilo.
– soba 1(8m2)110 na osebo + stroki
– soba 2 (15m2)140 na osebo + stroki
– soba 3 z balkonom (18m2) 150na osebo + stroki

Mesečni stroki znaajo cca. 170 – 240 nastanovanje in se delijo med sostanovalce.Možnost subvencije. Sobi 2 in 3 vseljivi s 1.julijem., soba 1 pa s 1.avgustom. Podpis pogodbe za 11 mesecev z možnostjo podaljanja. Varčina v viini enomesečne najemnine.

Powered by WPeMatico

Podobne objave: