Najemi popolnoma nov bivalnik!

Berlingo Multispace, l. 2017, s funkcionalno kuhinjo in veliko posteljo.
Vnajemoddajamo popolnoma nov avto, Berlingo Multispace, l. 2017. Avto ima izjemno nizko porabo (6L/100km, diesel), parikrne senzorje, tempomat, prostoročno telefoniranje in mnogo drugih dodatkov. Slovenska vinjeta je vključena v ceno, prav tako so v ceno vključeni neomejeni kilometri!

Avto je spremenjen v bivalnik/spalnik in je namenjen vsem, ki radi potujete in sobivate z naravo ter imate v sebi delček pustolovskega duha. V avtu je popolnoma opremljena kuhinja s hladilnikom, tedilnikom in umivalnikom, vključena je tudi vsa posoda in kuhinjski pripomočki. Za udobno spanje poskrbi postelja velikosti 200*140cm, ki je dovolj velika, da na njej udobno spita 2 odrasla človeka in 1 otrok. V ceno najema je vključena čista posteljnina.

V avtu lahko med vožnjo sedijo 4 osebe, za spanje pa pri večjem tevilju ljudi priporočamo dodaten otor (lahko ga dodamo mi). Prav tako lahko poskrbimo za dodaten streni kovček.

Ker trenutno poteka promocijska akcija, pri rezervaciji 7 dni dobite osmi dan popolnoma zastonj, prav tako pa zastonj dodamo kamping opremo – stole za kampiranje, mizo za kampiranje in visečo mrežo. Vključimo tudi frizbi in igralne karte!

CENA NAJEMA:
– 60/dan (vključeno vse) v glavni sezoni
– 54/dan od 15.9. dalje
– pri daljem najemu možnost dodatnega popusta – po dogovoru!

Prevzem bivalnika je načeloma v Celju, ker lahko na varnem mestu za čas najema pustite va avtomobil, vendar pa se lahko dogovorimo za prevzem tudi drugje po Sloveniji.

Več informacij na: 040 807 507 (Nina) ali 041 277 305 (Vid)
ter na spletu:www.nestcampers.com
in na fb strani:https://www.facebook.com/nestcampers/

Powered by WPeMatico

Podobne objave: