Študentska soba, brez varščine, Mb

ZELO primerna za par
2-posteljna, cena na osebo!
V ceno najema so vključeni vsi stroki, ni varčine in ni predplačila, plačilo mesečno na TRR. Zelo primerna za par, z raztegljivim kavčem in dvema ločenima posteljama, svojim izhodom na balkon! Cena 160/osebo.

Soba je prostorna, zaradi balkona primerna tudi za kadilce, priključek za Catv, wifi. Balkon je opremljen z mizico in stolčki.

Oprema:- 2 postelji, 2 pisalni mizi, 2 komfortna pisarnika vrtljiva stola v črni imitaciji usnja, 2 predalnika na kolečkih, za perilo ali olske potrebčine, 1 tridelna garderobna omara, 2 namizni lučki, 2 nočni lučki, TV mizica, 2 koa za papir.

Vsak tudent dobi tudi posteljnino (odeja, blazina, 2 prevleki, 2 rjuhi, flis odeja) in dekorativno blazino. Pred vsako posteljo je pralna bombažna preproga. Pred vsako novo vselitvijo vso posteljnino ter pralne dodatke operemo ter po potrebi globinsko očistimo vzmetnice.

Kuhinja je povsem opremljena, tedilnik, pečica, vsa posoda za kuhanje in serviranje hrane. Dva hladilnika z zamrzovalnimi predali. Grelnik vode za čaj, mikrovalovna pečica.

Jedilnica za 6 pogrinjkov in ves jedilni pribor. Dodatno e barski pult z dvema stoloma.

Kopalnica: kopalna kad, pralni stroj, umivalnik, regal za higienske potrebčine.

Ločen WC.

Hodnik s predalniki za čevlje ter oblačila, v nii odlagalne police, veliko ogledalo. Sesalec, suilo za perilo ter ostali dodatki. Likalna miza, likalnik.

Okolica:

Feri, Gradbena, trgovina Merkator (prej Klasek), fast food, mehika restavracija Tores, sprehodi po Lentu, dostop do bloka tudi s Koroke ceste, vozi mestni avtobus t. 15 (z žel.postaje)

Powered by WPeMatico

Podobne objave: