Oddam komfortno sobo za 1 osebo

V Ljubljani na obrobju Bežigrada oddam sobo za 1 osebo, ki je popolnoma opremljena.
Na obrobju Bežigrada v lepi in mirni okolici oddam komfortno sobo, ki je primerna za 1 osebo.
V sobi se nahaja samostojen hladilnik s prostorom za zamrzovanje. Hladilnik ima možnost shranjevanja razne hrane in pijače.
Med opremo sodi tudi Lcd Tv z vgrajenim DvD in Divx predvajalnikom. Tv ima tudi možnost priklopa preko Hdmi kabla z računalnikom.
V sobi je postelja dimanzije 180×200 , zakonska postelja, na kateri je ležiče sestavljeno iz hladno valjane pene in žepkastega vzmetenja. Ležiče je primerno tudi za ljudi, ki imajo težave s hrbtenico ali križem.
Vsa osvetlitev vključno z nočnimi lučkami je iz Led žarnicami, Led žarnice so profesionalne kvalitete, ne povzročajo svetlobnega sevanja, niso kodljive očem in svetijo z lepo naravno svetlobo, ki je prijetna za branje, gledanje, pisanje
Okno je 6 komorno, priznanega slovenskega proizvajalca z najvijo energetsko stopnjo varčnosti in 6 komorno. Je tudi veliko, tako da je veliko naravne svetlobe.
Ogrevanje je na električne marmorne ploče. To ogrevanje deluje na principu akumulacije toplote v kamnu, in dejansko prostor greje segret kamen. To gretje je ekvivalentno gretju z kruno pečjo oz. na naraven način , saj ne sui zraka, ne vzdiguje pranih delcev in je prijetno na občutek.
V bližini je tudi kar nekaj sprehajalnih poti in tekakih stez za rekreacijo. Tako da je za ljubitelje rekreacije res izredno veliko možnosti.
Imamo možnost parkiranja, saj imamo lasten prostor za parkiranje, tako da bojazni, da nebi bilo možnosti parkirati ni.
Povezava z avtobusi je dobra. Številke avtobusnih linij v bližini so 6, 8, 12d in 21.
Soba je primerna za mirno in urejeno osebo, ki si želi v svojem bivalnem okolju kar največjo možnost zasebnosti in miru.

Powered by WPeMatico

Podobne objave: