strešni nosilci za avto

Učinkovita rešitev za lažje prevažanje prtljage na strehi vozila

Večina lastnikov osebnih vozil se lahko strinja, da v avtomobilu ni nikoli dovolj prostora. To je še posebej opazno v primeru, ko na daljša potovanja vzamemo s seboj večjo količino prtljage. Prevažanje različnih predmetov znotraj kabine vozila ni nikoli priporočljivo, saj predstavlja veliko tveganja za voznika, sovoznika in potnike. Bolj učinkovita in varna rešitev so strešni nosilci za avto na katere lahko namestimo raznovrstne elemente. Tako tudi razbremenimo notranjost vozila in omogočimo bolj udobno vožnjo na krajše ter daljše razdalje.

Strešni nosilci za avto omogočajo prevoz raznovrstne prtljage

Skoraj neizogibno je, da bi ob pripravi na daljša potovanja imeli dovolj prostora v avtomobilu za vso prtljago. Če z nami potuje več ljudi, je težava oziroma stiska s prostorom še toliko višja. Tudi, če zelo pazimo na prostorsko razporeditev prtljage, smo vedno omejeni s količino dejanske prostornine prtljažnika. 

Univerzalni strešni nosilec za avto – Navodila za namestitev

Prevažanje prtljage na strehi z avtomobilskimi strešnimi nosilci je veliko bolj učinkovito, kot pa, da žrtvujemo prostor in udobje potnikov. Na strehi je mogoče prevažati težje predmete, kot so omare, kolesa, čolne, kovčke in podobno.

Nosilci za smuči za avto so nepogrešljiv pripomoček

Avtomobilski nosilci za smuči olajšajo prevažanje smuči
Avtomobilski nosilci za smuči olajšajo prevažanje smuči, mogoče pa jih je namestiti na vsako vozilo.

Priprava na potovanje na smučišče je vedno povezano z veliko mero načrtovanja. S seboj moramo vzeti športno opremo, oblačila, pijačo, hrano in druge predmete. Največji problem pa predstavljajo smuči, saj so prevelike, da bi jih pospravili v prtljažnik. Prevažati jih je mogoče z nosilci za smuči za avto, ki jih je mogoče namestiti na praktično vsako vozilo. Uporabljamo jih lahko tudi na avtomobilih z golo streho. Namestimo jih za podboje vrat ali pa jih z magneti pritrdimo na streho.

Podobne objave: