Pri prenosnih agregatih bodite pozorni na naslednje številke

Majhni prenosni agregati, kot je Ryobi 2200, ponujajo 2200 začetnih vatov in 1800 delovnih vatov.Bodite pozorni na naslednje številke:

Začetna moč – količina moči, ki jo boste potrebovali za zagon določenega orodja ali naprave.

Delovna moč – količina moči, ki jo lahko pričakujete pri dosledni uporabi.

Prekomerna moč – količina moči, ki jo naprava uporablja, ko je pod obremenitvijo, na primer pri rezanju deske z žago.

Ko boste razumeli zgornje številke, boste dobili preprost postopek, s katerim ugotovite, kašen agregat boste potrebovali. Preprosto dodajte potrebno moč za vse naprave, ki jih boste morali uporabiti naenkrat, in primerjajte to z zmogljivostjo izbranega agregata.

Čas delovanja

Kako dolgo bo vaš prenosni agregat Ryobi 2200 napajal vaše naprave z enim rezervoarjem goriva?

Čeprav je to precej odvisno od obremenitve, običajno lahko pričakujete, da bo agregat Ryobi 2200 deloval do 8,67 ur enim rezervoarjem. Te vrste agregatov so zasnovane tako, da delujejo dlje kot njihovi standardni konkurenti.

Stopnja hrupa

To je verjetno drugo najbolj zastavljeno vprašanje, ko gre za agregate. Starejši modeli bi celotno sosesko ohranile budno celo noč, kar ni najboljše za med sosedske odnose.

Ti majhni prenosni agregati so tako tihi, da lahko stojite in se pogovarjate tik ob njem brez težav. Ryobi 2200 je tišji od vašega tipičnega pogovora.

Upoštevajte, da bo območje, na katerem postavite agregat, močno vplivalo na zvok. Na primer, če ga postavite v vogal garaže, ki je na obeh straneh zaprt s stenami, bo zvok glasnejši, kot bi bil, če ga pustite v prtljažniku.

Vzdrževanje

Kaj morate storiti za vzdrževanje digitalnega agregata Ryobi 2200?

Z veseljem vam lahko povem, da je zahtevano vzdrževanje precej enostavno in da bo vaš agregat v odličnem stanju še veliko let. Najpomembnejši deli vzdrževanja so:

Poskrbite, da je agregat čist in suh
• Poskrbite, da prezračevalne šobe niso zamašene (zračni tlak in čista ščetka)

Podobne objave: