Vzdrževanje električne kosilnice Greenworks 25302 40V

Brezžična kosilnica GreenWorks G-MAX ohranja vse industrijske standardne varnostne funkcije, ki jih ima tudi tradicionalna bencinska kosilnica, še posebej varovalka za hiter izklop. Izognite se bolečinam v hrbtu s preprostim električnim zagonom in obranite pljuča in oblačila pred neugodnimi emisijami plinov. Varčujte svoje konice prstov in orodja tako, da se izognete tradicionalnim težavam pri vzdrževanju, kot so izpusti plina, menjava olja in filtrov. Kljub temu še vedno velja zdrava pamet. Pri uporabi strojev uporabljajte zaščitna očala in rokavice in bodite pozorni na okolje.

Ker je kosilnica G-MAX električna, ima manj komponent, ki zahtevajo vzdrževanje. To pomeni manj priložnosti za nastanek večjih težav. Če že pride do problema, štiriletna garancija ščiti vaš sistem pred napakami, ki se lahko razvijejo z običajno uporabo. Litij-ionske baterije imajo dvoletno garancijo za napake v izdelavi in materialih. GreenWorks je več kot pripravljen sodelovati z lastniki v prizadevanju za ohranitev in podaljševanje življenjske dobe njihovih kosilnic, s čimer za svoj denar dobite še več.

Prednosti

  • Okolju prijazno
  • Dobra velikost za stanovanjski prostor srednje velikosti
  • Vsestranski sistem baterij

Slabosti

  • Življenjska doba baterije trpi zaradi trdovratne trave
  • Baterijski sistem se počasi polni
  • Visoka cena

 

ZMOGLJIVOST | Udobje s pritiskom na gumb

Brez zaganjalne vrvice, brez menjav olja ali skrbi zaradi slabega goriva, ni potrebe po preverjanju filtrov za gorivo. Zdi se preveč dobro, da bi bilo res, kajne? Brezžična kosilnica GreenWorks 25302 G-MAX je zelo enostavna za uporabo. S 25-centimetrskimi zadnjimi kolesi in 18-centimetrskimi sprednjimi kolesi, imamo tukaj napravo, ki je premična, izjemno lahka in dovolj močna, da opravi manjša dela v običajnih poletnih dneh.

Podobne objave: