Školjka Toto se hitro in potiho napolni

Toto Ultramax II združuje učinkovitost z močjo in gladko enodelno zasnovo. Odličen je za tiste, ki želijo prihraniti vodo pri vsakem splakovanju in se ne želijo ukvarjati s čiščenjem školjke vsak teden. Glede na to, da gre za kar visoko školjko, je najbolj primerna za ljudi, ki so povprečne višine ali precej visoki.

Toto MS964214CEFG#12 Ultramax II je školjka, ki za mnoge velja kot vredna naložba v kopalnico. Gre za straniščno školjko, ki je klasičnega dizajna in jo pogosto vidimo s podolgovato skledo, ki jo ima večina raje, če le imajo prostor za njo. Zdaj ima Ultramax še eno izbiro glede sloga. Je boljša ali slabša? Preberite si naše mnenje o Toto MS964214CEFG#12 Ultramax II.

Značilnosti školjke Ultramax II Double Cyclon

Ena izmed najboljših stvari v zvezi s to školjko je sistem dvojnega ciklonskega splakovanja. To pomeni, da boste dobili bolj temeljito izpiranje vsakič, ko boste splaknili. Še posebej, ker je celotna skleda prevlečena z glazuro SanaGloss, zaradi katere se na vašo straniščno skledo ne more nič prilepiti. SanaGloss postavi ionsko pregrado, tako da je skleda zelo gladka in očiščena z vsakim splakovanjem.

Stil posode je podaljšan, da se zagotovi udobje vsakomur, ki sedi na njej. Prav tako vam ni treba skrbeti toliko o tem, da bi nekdo v vaši družini zgrešil skledo, zlasti družine, ki imajo manjše otroke.

Ta školjka je za mnoge udobnejše, ker ima višji sedež kot standardno stranišče, vendar še vedno spada v univerzalno višino za maksimalno udobje. Višina sedeža je 44 cm. Višina kotlička je 72 cm. Dobra novica je, da tudi pri veliki velikosti in podolgovati skledi potrebujete samo 5 litrov vode na splakovanje, kar je odlična izbira, če iščete okolju prijazno stranišče.

Če imate v vašem kopalnici poseben slog ali barvo, vam Toto MS964214CEFG#12 Ultramax II ponuja veliko barvnih možnosti. Izbirate lahko med barvo kosti, kromom, kolonialno belo, bombažno belo ali Sedona bež. Ali vam to olajša ustvarjanje kopalnice okoli stranišča?

Čeprav v resnici to ni slabost, je pomembno omeniti, da je ta školjka, ki je višje od standardnega in je kot nalašč za ljudi povprečne do visoke višine, morda nekoliko previsoko za manjše ljudi.

Podobne objave: