Zimski čevlji

Primerna zimska obutev

Za zimsko obutev velja, da mora biti v prvi vrsti topla in nepremočljiva, varna ter udobna. Šele kasneje so pomembni drugi dejavniki, kot sta na primer videz in namen. V današnjem prispevku vam bomo povedali, kateri čevlji so najbolj primerno za zimski čas in ob katerih priložnostih jih lahko obujete.

Zimski čevlji

Gležnarji so neverjetno vsestranski

Gležnarji so zimski čevlji, ki so v resnici zelo vsestranski. Lahko jih obujete v kombinaciji s hlačami, jeansom, obleko ali krilom. Tudi to je eden od številnih dokazov, zakaj bi morali biti ti zimski čevlji v vaši garderobi. Obujete jih lahko takrat, ko res ne veste, kaj bi obuli.

Na trgu se pojavljajo tako ženski kot moški gležnarji, elegantni ali v povsem športnih različicah. Obujete jih lahko v službo, po opravkih ali za bolj svečane priložnosti. Zimski čevlji take vrste vas prav v nobenem primeru ne bodo pustili na cedilu. Najbolje je kupiti take, ki so narejeni iz pravega usnja. Usnjeni podplati takih čevljev vam bodo omogočali, da bo vaš korak povsem varen, notranja podloga pa bo poskrbela, da vas ne bo zeblo niti v najbolj hladnih dneh.

Zimski čevlji brez primere

Škornji so zagotovo ena od najboljših izbir, ki si jih lahko privoščite v zimskih dneh. Take vrste obuval prav tako lahko kombinirate z najrazličnejšimi kosi oblačil.

Zimski čevlji

Izjemno lepo se podajo tako h krilu kot tudi hlačam. Usnjeni škornji vam zagotavljajo vodoodpornost in dobro zračnost. Na ta način vas ne bo skrbelo, da se bodo vaše noge potile, če boste škornje nosili dlje časa. Lahko si omislite take, ki nimajo pete ali take s peto. Če ste navajeni nositi čevlje s peto, potem jih vsekakor lahko nosite tudi pozimi.

Nizki zimski čevlji

Tudi nizki zimski čevlji so lahko prava izbira za hladne dni. Potrebna je le debelejša podloga. Taka obuvala so lahko primerna za prav vsak dan, torej za sproščene in neformalne priložnosti, ko se želite počutiti še posebej udobno.

Salonarji z debelejšo in stabilnejšo peto

Zimski čevlji so tudi salonarji. Ker želimo, da je vaša hoja po poledenelih pločnikih varna, vam priporočamo, da si izberete take, ki imajo nekoliko debelejšo in stabilnejšo peto.

Podobne objave: