Ovitki za telefon Samsung

Etui za telefon omogoča najboljšo zaščito

Zaščita telefona pred udarci, praskami in prahom je zelo pomembna. Še posebej so novi mobilni telefoni občutljivi na najrazličnejše poškodbe in prah, kar starejši telefoni niso bili in ravno to je razlog, da zdaj potrebujemo zaščito, včasih pa je nismo. Včasih nam je lahko telefon padel v potok, pa če smo ga hitro osušili, mu ni bilo nič. Prav tako je bil lahko ves čas na prahu, pa kaj pol. Ampak boljša uporabniška izkušnja, bolj zmogljivi telefoni in predvsem lepši izgled je tisti, kateremu gre pripisati dejstvo, da pač današnji telefoni zaščito potrebujejo. Etui za telefon se zdi še najboljša izbira, saj zaščitimo z enim kosom cel telefon. Ker pa se etui za telefon kar malo težko dobi, ker gre vedno bolj v pozabi, si le poglejte in izberite pravega zase na temle naslovu https://www.smartslam.si/ in lahko boste veliko bolj brez skrbi, ko boste imeli svoj novi telefon.

Etui za telefon se razlikuje po modelu

Za čisto vsak telefon lahko rečemo, da je čisto drugačen po obliki in dimenziji od ostalih, zato če imate etui za telefon, le – ta zagotovo ne bo pravi. Eni telefoni imajo zaobljene robove, drugi imajo malenkost zavito celotno dolžino telefona po višini, spet tretji so povsem kvadratni, drugi malo manj, potem pa so tudi še razlike po diagonalah.

Ovitki za telefon Samsung

Trenutno še ne moremo reči, da obstaja kakšen model, ki bi bil povsem identičen, da bi tudi vi lahko etui za telefon uporabljali za več različnih modelov. Ampak saj paše malo spremembe za vse in tudi vsak etui ni enak drugemu, eni so povsem navadni, drugi pa so lahko smešni, četrti pa zelo elegantni. Veliko je odvisno tudi od materiala, iz katerega je etui za telefon narejen.

Etui za telefon je najboljša zaščita

Etui za telefon je šel bolj v pozabo kot ne ravno zaradi tega, ker povsem prikrije telefon. Kar se tiče zaščite je to najboljše, kar pa se tiče izgleda pa ne. To je tudi razlog, da se ljudje namesto za etui za telefon odločajo raje za ovitek in zaščitno steklo ali pa le zaščitno folijo, kar pa ne zagotavlja enake zaščite, je pa vsaj približno enako, vendar le v primeru, da se odločite za zaščitno steklo.

Če izbiraš športno kamero za snemanje podvodnih aktivnosti, športnih akcijskih podvigov ali morda za namestitev na avtomobil, se verjetno srečuješ s težavami pri odločanju med vsemi različnimi modeli. Preberi več …

Podobne objave: