kartuše HP

Ustrezna izbira tiskalnika in kartuš

Prav tako kot je pomembno izbrati kakovosten tiskalnik oziroma printer, je ključna tudi izbira primerne kartuše. Vse namreč vpliva na kakovost končnega izdelka.

Ko se znajdete pred izbiro oziroma nakupom nove naprave za tiskanje, se morate nujno vprašati, kaj nameravate z njo tiskati. Za večino sodobnih printerjev je značilno, da omogočajo kakovostno natisnjeno besedilo ali fotografijo. Kljub temu pa boste za specifično rabo potrebovali tiskalnik, ki bo lahko povsem zadostil vašim potrebam in željam. In če boste poleg izbrali še kakovostno kartušo, potem je rezultat zagotovljen. Če se odločite za tiskalnik HP, potem so kartuše HP zagotovo najboljša možna izbira.

Izbira kartuše vpliva na končni strošek tiskanja

Seveda ima pri izbiri tiskalnika veliko opraviti tudi cenovni razred. Na voljo so različni modeli in znamke printerjev. Odločate se lahko med napravami za tiskanje različnih cenovnih razredov. S končnimi stroški tiskalnika in kasneje tiskanja pa ima zelo veliko opraviti tudi sama izbira kartuše.

Kartuše HP za HP tiskalnik
Kartuše HP so označene, da lažje ločite, katere kartuše delujejo z izbranimi tiskalniki. Nekateri tiskalniki uporabljajo več kot eno kartušo.

Verjetno veste, da obstajajo različne kartuše, pomembno pa je, da se s ponudbo seznanite že pred samim nakupom. Izkušeni pravijo, da je najbolje kupovati kartuše proizvajalca, katerega tiskalnik si lastite. Torej, če imate pri sebi doma ali na delovnem mestu tiskalnik znamke HP, potem za tiskanje izberite kartuše HP.

Brizgalni ali raje laserski tiskalnik?

Na trgu so na voljo tako brizgalni kot laserski tiskalniki. Razlike med obema vrstama so tako zlasti v učinkovitosti, prav tako pri izbiri kartuše. Za laserski tiskalnik boste morali kupiti toner s prahom, za brizgalni tiskalnik pa boste potrebovali kartušo z barvno tekočino.

Obe vrsti tiskalnika ponujata veliko prednosti, kljub temu pa velja izpostaviti, da se razlikujeta zlasti po kakovosti tiska. Boljšo kakovost tiska načeloma ponujajo tonerji v laserskih tiskalnikih. Prav tako so laserski printerji hitrejši v delovanju.

Kartuše in tonerji za HP tiskalnike

Tonerji in kartuše HP se najbolje ujamejo s HP tiskalniki. Na trgu je na voljo kakovosten, obstojen in zanesljiv tovrstni potrošni material. Pestro ponudbo dopolnjujejo tudi kompleti HP tonerjev in kartuš. Vse kartuše in tonerji za HP tiskalnike vključujejo čipe. Njihovo nameščanje v printer je preprosto.

Ta video prikazuje namestitev začetnih kartuš HP v tiskalnik HP Deskjet 2700 series All-In-One.

Tonerje in kartuše za HP tiskalnike lahko najdete po dostopni ceni tudi v spletnih trgovinah. V iskalnik vnesete oznako kartuše ali tiskalnika. Sama oznaka kartuše se nahaja na tiskalniku ali na sami kartuši.

Podobne objave: