Akumulatorska verižna žaga DEWALT DCCS620P1 je zelo trpežna

Dodatni elementi, ki omogočajo enostavno rokovanje z akumulatorsko verižno žago DEWALT DCCS620P1 in za katere ne potrebujete nobenega dodatnega orodja, so vijaki za napenjanje verige in zategovanje meča. To vam omogoča enostavno nastavitev napetosti verige brez izvijača ali ključa. Z visokokakovostnimi deli, 30-centimetrskim Oregon mečem in verigo, dobite zanesljivost in trpežnost.

Meč Oregon najbolje deluje na majhnih do srednje velikih žagah ter omogoča večjo kontrolo z zmanjšanim tveganjem povratnega sunka. K dolgotrajni moč tega meča in verige prispeva večkraki zobnik. Zobnik pomaga povečati rezalno hitrost, saj zmanjšuje trenje okoli konice meča. Zobnik Oregon pomaga pri zmanjševanju obrabe meča in konice, zaradi česar je akumulatorska verižna žaga DEWALT DCCS620P1 še bolj trpežna.

Za tista obrezovalna dela okoli vašega dvorišča je brezžična verižna žaga najboljša izbora. Z zanesljivo blagovno znamko, kot je Dewalt, dobimo neomejeno mobilnost z lahkimi brezžičnimi akumulatorskimi žagami. Minili so časi, ko smo bili omejeni s kablom ali smo se morali ukvarjati s težavnim vzdrževanjem, ki ga zahtevajo bencinske verižne žage. Akumulatorska brezkrtačna verižna žaga Dewalt je primerna za vsakodnevno čiščenje in rezanje grmovja po dvorišču.

Prednosti

Motor

Brezkrtačni motor, ki je vgrajen v verižno žago Dewalt, učinkovito deluje z maksimalnim časom delovanja in življenjsko dobo motorja. Žaga je opremljena z 20-voltno baterijo 5AH, ki lahko traja dolgo za tiste majhne naloge, kot so obrezovanje vej ali celo taborjenje. Če obstaja opravilo, ki bi zahtevalo daljšo uporabo, je priporočljivo, da date polniti drugo baterijo.

Motor brez krtačk naredi motorno žago tišjo od večine, zlasti če jo primerjamo z žagami s krtačnimi motorji in bencinskimi žagami. Druga prednost brezkrtačnega motorja v tej žagi Dewalt je, da se po uporabi ohladi. To je na splošno bolj učinkovit motor, ker je elektronsko nadzorovan in ni treba zamenjati nobenih ščetk. Ker verižna žaga ne deluje na bencin, ne bomo imeli težav z uplinjačem, hlapi, hladnimi zagoni in zahtevnim vzdrževanjem.

Sistem za avtomatsko mazanje

20-voltna akumulatorska verižna žaga ima nameščen sistem za stalno mazanje verige. Z merilnikom lahko spremljate nivo olja; tako ga vam ne bo nikoli zmanjkalo. Ker je to manjša verižna žaga, je količina olja nastavljena tako, da bo trajala tako dolgo kot baterija.

Zmožnost obdelave materialov z rezanjem je ključnega pomena v mnogih dejavnostih. Današnji rezkarji za kovino so zelo popularni, zaradi vsestranske uporabe in vzdržljivosti. Preberite več s klikom na povezavo.

Podobne objave: