Mnenje o Troy-Bilt Storm 2410 snežni frezi

Garancija

Troy Bilt ima 2-letno garancijo na svoje izdelke za metanje snega, ki pokrivajo napake v ohišju in motorju. Enostavno vračanje in zamenjava delov sta del nakupa, zlasti ker ima blagovna znamka dober sloves pri večini podjetij, ki ponujajo storitve za te vrste produktov. Njihova služba za pomoč strankam se šteje za eno izmed najboljših v industriji in vam pomaga ugotoviti, kateri stroj je najboljši za vas, in odgovoriti na vsa vprašanja ali skrbi, ki jih imate z nakupom.

Skrbi

Čeprav ima Troy Bilt trden ugled kot zanesljiv proizvajalec opreme na prostem, lahko včasih pride do težav s stroji. Ne glede na to, kako zanesljiva je blagovna znamka, motorji s pogonom na plin potrebujejo redno vzdrževanje in zamenjavo dela glede na težavnost uporabe kot pišejo na spletni strani Housista.

Težave z motorji se običajno pripisujejo gorivu, nafti ali uplinjaču. Tekočine je treba izprazniti ob koncu vsake sezone, uplinjače pa očistiti ali zamenjati, ko je to potrebno.

Sneg se lahko pogosto zamaši v cevi zaradi vlage. Paziti je treba, da se ta očisti po vsaki uporabi, da bi se izognili taljenju in zamrzovanju. Obrabljenost jermenov je normalna in lahko povzroči, da naprava ne deluje pravilno. Prepričajte se, da preverite pasove in zamenjate obrabljene, da bo delo potekalo nemoteno.

Mnenje – Troy-Bilt Storm 2410

Troy-Bilt Storm 2410 je cenovno ugodna in zelo močna dvostopenjska snežna freza. Prejela je visoke ocene v publikacijah, ki pokrivajo to industrijo, in v »Consumer Reports« testiranju. S funkcijami, ki se ujemajo z višjimi konkurenti, je to ena najboljših ponudb.

208cc OHV 4-taktni motor

Storm 2410 poganja 4-taktni motor OHV 208 cm. Ocenjeno okoli 9,5 ft / lbs navora in pod 7HP. Ni mešanja goriva in olja. To je najnižja moč , ki bi jo izbral pri dvostopenjskih napravah, vendar ima dobro moč za svojo velikost.

Motorje Troy-Bilt izdeluje MTD. Čeprav ima MTD sedež v Ohiu, so motorji izdelani na Kitajskem. Medtem ko MTD ni na vrhu mojega seznama, menim, da so njihovi motorji zanesljivi, učinkoviti in tihi. Ta motor bo delal dobro z ustreznim vzdrževanjem. MTD izdeluje tudi male motorje za Cub Cadet in Yard-Machines.

Podobne objave: