Mehak indijanski pikado

 

Otroški pikado z mehkimi puščicami, ki se prilepijo na vsako gladko površino.

 

Pojdite na lov tako, kot so to nekoč počeli Indijanci!

Pikado je fantastiča ter edinstvena igra z dvema puščicama in 4 odstranljivimi okenskimi nalepkami (statična folija), ki služijo kot tarče in jih lahko namestite v prostoru ali pa na prostem.

Izzovite svoje nasprotnike ter namestite “tarče” na težko dosegljivo mesto, nato pa pričnite z igro. Igralec z največjim številom točk se bo resnično lahko oklical za pogumnega bojevnika!

Puščice so mehke in primerne za otroško igro. Konice so narejene iz pene, zaradi česar se zlahka prilepijo na gladke površine. Indijanski pikado je odlična igra za stare in mlade in bo vašemu otroku nudila obilico zabave, ki se je zlepa ne bo naveličal.

Otroci vseh starosti bodo naravnost uživali v igri, pri kateri bodo razvijali svoje fine motorične spretnosti, vi pa si boste lahko brez skrbi privoščili nekaj trenutkov zase.

Scratch igrače so oblikovane v Belgiji, izdelava pa je kakovostna, zaradi česar so njihove igrače trpežne in dolgo obstojne.

    • 4 elektrostatične folije v obliki tarč
    • 2 puščici s konicami iz mehke pene

 

  • primerno za otroke od 5. leta dalje

 

Oglejte si video posnetek izdelka:

Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let!
OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let, saj vsebuje majhne delce, ki lahko povzročijo zadušitev.

22,90 €

Ali veste, da so lahko otroška svetila takšna, da jih namestimo na steno, na strop, na tla, na mizo ali pa celo v vtičnico. Več o otroških svetilih si lahko preberete tako da kliknete na povezavo.

Podobne objave: