Festivalno smučanje Francija prireja vsako zimsko sezono

Že od leta 2013 dalje za smučanje Francija prireja vse bolj znan festival, ki se ga je vsekakor vredno udeležiti vsaj enkrat v življenju. Sploh pa je tako smučanje Francija začela prirejati predvsem za mlade smučarje, ki si želijo po celodnevnem spuščanju po snežno belih gorah še druženja in žuriranja z drugimi mladimi. To pa ne pomeni, da je za tako smučanje Francija naklonjena samo mladini. Nikakor ne, saj so tudi proge prilagojene za smučarje in deskarje vseh težavnostnih stopenj. V kraju Orcieres, kjer se ta festival tudi odvija, pa je mogoče izkoristiti kar 44 smučarskih prog, ki pa skupaj zajemajo več kot 100 kilometrov.

Kot smo že omenili, je festival v kraju Orcieres, ki leži na južni strani francoskih Alp, vsekakor primeren za vse vrste ljudi, saj francozi trdno verjamejo, da se zabava in smuča lahko vsak, ki se v srcu tako počuti. Res pa je, da je za tako festivalno smučanje Francija pripravljena ponuditi malo več mladini, saj jih s tem tudi vsako leto vabi nazaj v ta smučarski raj. Namreč, poleg samega smučanja lahko izkoristimo tudi številne druge stvari, ki pa so tudi že všteti v samo smučarsko vozovnico, ko jo kupimo.

Zakaj je za smučanje Francija tako priljubljena med mladimi smučarji?

Vsak, ki kupi enotedensko vozovnico, si zraven zagotovi tudi prenočišče kot tudi seveda vstopnico za festival. S to vstopnico pa imamo tudi prost vstop v tako imenovano Party Areno, kjer se ob večernih urah vsak dan odvijajo tudi raznorazne zabave in koncerti v živo. Ravno tako pa so ponujene promocijske cene pijač, ki pa so izjemno nizke, tako da bi skoraj lahko rekli, da so sorazmerno enake slovenskim. S tem pa smučanje Francija definitivno olajša tudi Slovencem, ki moramo narediti kar nekaj poti, da pridemo do tega imenitnega festivala in smučišča. Zagotovo je zdaj precej jasno, zakaj je ta festival tako priljubljen med mladimi in ne nazadnje tudi starejšim smučarjem, saj je prav zares rajsko doživetje, ki ga je treba izkusiti.

Lux factor serum je na trgu postal pravi hit. Zakaj? Preberite si članek in izvedeli boste vsa dejstva, ki pričajo v prid temu izdelku.

Podobne objave: