Lasni podaljški iz naravnih las

Od kje in kako se dobijo naravni lasni podaljški? Takšno vprašanje je pogosto zastavljeno in najverjetneje odgovor zanima tudi vas. Pri izbiri naravnega lasnega podaljška so izjemno pomembni izvor, sledljivost in ne nazadnje tudi kakovost. 100 % naravni človeški čas mora imeti garancijo, da je iz etičnega izvora in da ima zagotovljeno tudi omenjeno sledljivost.

Naravni lasni podaljški lahko izhajajo iz najrazličnejših držav oziroma celin sveta. Ne nazadnje lahko izvirajo celo iz Indonezije. Tudi sicer so indonezijski lasje strukturno najbolj primerni za proizvodnjo lasnih podaljškov.

Naravni podaljški las iz Indonezije

Lasni podaljški iz Indonezije na trgu na sploh veljajo za izjemno kakovostne. Kakovostni podaljški las se obnašajo tako kot naravni lasje in se posledično lahko zlijejo v pričesko. Z njimi uporabnice dobijo videz naravnih las in pričeske.

Medtem ko je indonezijski las najbolj primeren za izdelavo lasnih podaljškov, pa to ne velja za evropski las. Takšen las namreč ni primeren za izdelavo lasnih podaljškov. Na sploh velja, da je evropski las zelo fin in ga je na trgu v resnici zelo težko najti. Zelo malo je namreč Evropejk, ki bi bile svoje lase pripravljene dati v proizvodnjo za lasne podaljške. Tudi kitajski lasje so neprimerni za podaljševanje las.

Nameščanje lasnih podaljškov

V prvi vrsti je torej pri izbiri lasnih podaljškov paziti na kakovost. Kot ste lahko ugotovili, so lasni podaljški v veliki meri odvisni tudi od tega, od kod izhajajo. Ko si boste na trgu izbrali dovolj kakovostno ponudbo in zanjo plačali ustrezno ceno, je na vrsti nameščanje.

Nameščanje lasnih podaljškov je najbolje prepustiti kar strokovnjaku – torej vašemu frizerju. Čeprav se na prvi pogled nameščanje podaljškov zdi preprosta zadeva, temu ni tako. Potrebna je namreč izjemna natančnost, izkušenost pa tudi znanje. Če želite, da bodo lasni podaljški delovali povsem naravno, si jih torej ne  nameščajte v lastni režiji.

Samolepilni podaljški

Sicer pa vas na trgu na sploh čaka zelo pestra ponudba podaljškov za lase. Med drugim boste naleteli na samolepilne lasne podaljške. Izbira ni ravno najbolj dobrodošla, saj nekatere uporabnice menijo, da preveč poškodujejo pa tudi zapletejo naravne lase. Vsekakor pa ni nujno, da se to zgodi tudi vam. Treba jih je pravilno namestiti in nato tudi ustrezno ter dosledno negovati.

Preberite si še naslednji članek: Pravilno nanašanje svinčnika in črtala za ustnice

S pravilnim nanosom svinčnika za ustnice, slednje postanejo budne, sijoče in pripravljene na poljube.

Podobne objave: