Dopolnilno zavarovanje Adriatic Slovenica za brezskrbno potovanje

Adriatic Slovenica je ena od zavarovalnic, ki na našem tržišču ponujajo različne oblike zavarovanj. Prodaja zavarovanj, predvsem dodatnih osebnih zavarovanj, je bilo nedavno nazaj pri nas še dokaj neurejeno. Na področju dopolnilnih zavarovanj pa je situacija nekoliko drugačna. Dopolnilna zavarovanja imajo kar nekaj skupnih značilnosti, ne glede na to pri kateri zavarovalnici ga sklenete.

Če boste sklenili dopolnilno zavarovanje Adriatic Slovenica, potem boste podobno kot pri drugih zavarovalnicah, s tem krili stroške zdravstvenih storitev, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije v celoti. To velja na primer za različna zdravila, ortopedske pripomočke, očala, zobni aparat in še kaj.

Izognite se plačevanju visokih stroškov zdravljenja

Dopolnilno zavarovanje Adriatic Slovenica, vam zagotavlja, da ne boste plačevali oziroma doplačevali večine zdravstvenih storitev. Gre za zelo velike stroške, ki lahko resno ogrozijo vaše zdravljenje in finančno stanje. V povprečju krije obvezno zdravstveno zavarovanje 70 % stroškov zdravljenja, medtem ko dopolnilno zavarovanje v povprečju krije 30 % stroškov.

Z veljavnim dopolnilnim zdravstvenim zavarovanjem si boste zagotovili varno in brezskrbno zdravljenje. Hkrati pa boste poskrbeli za finančno varnost vaše družine. Dopolnilno zavarovanje Adriatic Slovenica zagotovo ni stvar pri kateri bi varčevali.

Sklenitev zavarovanja je zelo enostavna

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je namenjeno vsem zaposlenim osebam, ki so tudi obvezno zdravstveno zavarovane. Mesečne premije ni potrebno plačevati otrokom, dijakom in študentom, ki se redno šolajo in so mlajši od 26 let. Sklenitev zavarovanja je zelo enostavna. Preko spletne strani lahko naročite svetovalca, lahko pa vam izračun naredijo kar na spletu, pri čemer lahko zavarovanje tudi takoj sklenete.

Mesečna premija je enaka pri vseh zavarovalnicah, da pa bi zavarovalnice pridobil nove stranke, jim običajno ponudijo določene ugodnosti. Če boste sklenili dopolnilno zavarovanje Adriatic Slovenica, vam zavarovalnica na primer prizna popust pri drugih zavarovanjih, ki jih ponujajo. To so na primer zavarovanja, ki krijejo težke bolezni, nezgodo ali preglede pri specialistih.

Podobne objave: