Tipska senčila za temnenje stekel na avtomobilu

Tipski senčniki za avto spadajo pod dodatno opremo za avtomobile in so kot taki koristni za vse tiste voznike, ki želijo vožnjo v poletnih mesecih narediti bolj udobno. Senčila na zadnjih bočnih steklih ustvarjajo zaščito pred vdorom močne sončne svetlobe. Senčila v vročih dneh ščitijo notranjost avtomobila pred naraščanjem temperature, še posebej, ko je avtomobil cel dan parkiran na vročem soncu.

Ko se voznik usede v vozilo, je temperatura optimalna za udobno vožnjo. Temnenje stekel s senčniki za avto je učinkovito zato, ker ta dodatna oprema za avto ohlajuje notranjost avtomobila na ustrezno temperaturo, pri čemer je klimatska naprava manj obremenjena, kar posledično vpliva tudi na manjšo porabo goriva.

Temnenje stekel z avtomobilskimi senčili

Tipski senčniki za avto znižujejo temperaturo v avtomobilu za do dvajset odstotkov in zato pomembno pripomorejo k zmanjšanju škodljivih UV žarkov, ki posebej v poletnih mesecih vztrajno prodirajo v notranjost avtomobila.

Učinkovito temnenje stekel s tipskimi senčili ščiti potnike v avtomobilu pred neposredno močno sončno svetlobo, kar je še posebej pomembno pri zaščiti majhnih otrok in domačih ljubljenčkov. Obe skupini sta namreč mnogo bolj občutljivi na visoke temperature in neposredno izpostavitev močnim UV žarkom.

Senčila na steklih avtomobila odganjajo mrčes in tatove

Notranja oprema na steklih avtomobila ščiti notranjost avtomobila tudi tako, da navkljub odprtim oknom odganja mrčes. Senčila za temnenje stekel ustvarjajo nekakšno zaščitno zaveso, skozi katero mrčes ne more priti.

Avtomobilska senčila preprečuje tudi vpogled v notranjost avtomobila, kar je še posebej pomembno, kadar v avtomobilu na sedežih pustimo nekoliko dragocenejše predmete, kot je telefon, računalnik ali druga oprema. Tipska senčila na steklih avtomobila zato zmanjšujejo možnosti za krajo in tatvine, saj tatovi ne morejo videti v notranjost avtomobila.

Namestitev notranje opreme na avtomobilska stekla  

Oprema za avto Withcar nudi takšne senčnike za avto, ki jih je s pritrdilnimi čepki mogoče enostavno pritrditi na robove bočnih stekel in na zadnje vetrobransko steklo. Pri tem lahko senčila za temnenje stekel tudi enostavno snamemo, kadar jih ne potrebujemo in ponovno pritrdimo, ko se zunanje temperature v poletnih mesecih dvignejo.

Vsi senčniki za avto se natančno prilagajo posameznemu modelu avtomobila, zato na spletni strani ponudnika opreme za avto withcar.hu lahko izbiramo med različnimi senčili, ki se prilegajo na 39 različnih modelov avtomobilov.

Podobne objave: