Zakaj ne bi izbrali hrvaškega ponudnika za web hosting?

Kje lahko zakupite spletno gostovanje?

Spletno gostovanje ali web hosting je možno zakupiti kjerkoli – na spletu boste našli veliko različnih ponudnikov, ki ponujajo to storitev. Vendar pa to še ne pomeni, da je vseeno, koga izberete. vedeti morate, da je pri tem najpomembnejše to, da izbrani ponudnik omogoča vse tisto, kar potrebujete za gostovanje spletne strani, ter vam hkrati nudi čim boljšo podporo, po možnosti 24/7. To, da vam je izbrani ponudnik spletnih storitev vedno na voljo za dodatne informacije in pomoč, je namreč največ vredno, zato se velja izbrati zaupanja vrednega ponudnika. 

Domena, web hosting in vse ostale spletne storitve

Če iščete ponudnika, pri katerem bi se lahko registrirala vaša domena in ki bi poskrbel tudi za spletno gostovanje oziroma web hosting vaše spletne strani, potem velja morda pogledati na nam bližnji hrvaški trg, saj so tam cene zelo prijazne. Ponudnik infonet.hr velja za zanesljivega in cenovno ugodnega, zato se vam splača pogledati, kaj vam ponuja. Po prijazni ceni lahko poskrbi za registracijo domene, spletno gostovanje in različne druge spletne storitve, ki jih potrebujete. 

Vsekakor pa se vam pri kupovanju domene splača preveriti, ali je domena kaj cenejša, če zraven pri istem ponudniku zakupite še web hosting. Pri nekaterih ponudnikih je v tem primeru domena lahko celo brezplačna, kar se vam vsekakor splača izkoristiti. Pri tem je treba vedeti, da se običajno vse spletne storitve zakupi ali registrira le za določeno obdobje, recimo za eno leto. Po tem času je treba zakup oziroma registracijo podaljšati, sicer naša spletna stran ne bo več dostopna na spletu, izbrana domena pa bo spet na voljo za registracijo drugim uporabnikom.

SSL certifikat.  Večina paketov gostovanja vsebuje brezplačne SSL certifikate, obenem pa ponudniki še vedno oglašujejo plačljive certifikate.  Preberi več …

Podobne objave: