Kakovosten liker je lahko odlično darilo

Dandanes imamo na voljo številna darila, ki jih lahko podarimo našim prijateljem, sodelavcem, znancem, partnerjem ipd. Le malo katero darilo pa je tako prefinjeno kot kakovosten liker. Še bolje je, če je omenjena pijača plod domačega proizvoda. Liker Berryshka je proizvod domače destilarne z enakim imenom. Poznamo ga v številnih okusih iz domačih sadežev kočevskega pragozda. Te okusi pa so: aronija, češnja, borovnica, oreh, ribez in drugi. Še bolje pa je, če ga podarimo v kompletu z dodanimi okusnimi čokoladnimi kozarčki, kar še dodatno ojača njegov okus in obdarovancu pričara prav magično izkušnjo užitka.

Liker je odlična žgana pijača

Prednost likerjev je njihov edinstven in distinktivni okus. Namenjeni so sproščanju in kratkim užitkom, ki si jih zasluži vsak. Obenem pa pri uživanju poživijo telo in sprostijo naš um. To je tudi razlog, da so odlično darilo za številne priložnosti, kot so rojstni dnevi, obletnice, zabave v službi ipd. Seveda pa jih lahko tudi podarimo partnerju ali prijateljem, ko mislimo, da je to ustrezno. 

Liker Berryshka je proizvod domače destilarne z enakim imenom. Poznamo ga v številnih okusih iz domačih sadežev kočevskega pragozda.

Liker Berryshka je na voljo v sledečih okusih: ribez, oreh, robida, češnja, borovnica in aronija. V kompletu pa je možno tudi kupiti set vseh likerjev skupaj, kar še izboljša izkušnjo obdarovanja. Seveda pa je to tudi odličen dodatek za naš domači mini-bar ali omarico z alkoholom.

Berryshka Party Pack je idealni paket za zabavo

Liker Berryshka je mogoče kupiti v kompletu s čokoladnimi kozarčki. Namenjen je nudenju idealne pijače za sproščene pogovore s prijatelji ter pri zabavah, kjer se zberejo družinski člani in znanci. V kompletu se, poleč češnjevega likerja, nahajajo čokoladni kozarčki, ki nam omogočajo uživanje likerja. Izbrana čokolada je temna, kar še doda aromo in prefinjenost okusu same berryshkae pri pitju. Delujejo pa tudi kot dodatek, saj jih lahko tako rekoč pojemo, ko nam to zapaše.

Distilarna berryshka uporablja domače sestavine

Velika prednost likerjev, žganj, ginov in čokoladnih izdelkov Berryshka je ta, da omenjena destilarna uporablja le naravne sestavine. Tako je vsak produkt skrbno narejen, da dosega najvišje standarde okusa. Tudi čokoladni izdelki so primerni za gurmansko uživanje, saj so narejeni iz prvovrstnega kakava. Čokolada berryshka ima tudi bogat vonj ter vsebuje zelo malo sladkorja. V njej pa se tudi ne nahajajo barvila in aditivi, kar jo naredi popolnoma naravno dobroto, ki je primerna za vse ljubitelje čokolade.

Naravne domače dobrote so skoraj vedno primerno darilo za vsako priložnost. To pa je še posebej res v primerih, ko podarimo nekaj edinstvenega kot je domače pridelani liker, eterično olje in drugi proizvodi, ki jih ima distilarna berryshka v ponudbi. 

Prav tako je odlično in domiselno darilo za moške tudi: Prisrčnica je drobna čutara za prenašanje manjših količin alkohola, pred očmi precej skrita, diskretna ter intimna.

Podobne objave: