tečaj masaže v Mariboru

Vpišite se na tečaj masaže v Mariboru

Masaže so vse bolj priljubljene in skorajda ni odrasle osebe, ki se vsaj enkrat v življenju ne bi naročila na kakšno masažo. Seveda vam masažo obraza ali telesa lahko opravi tudi kdo od vaših bližnjih. Zagotovo pa ni tako učinkovita, kot bi jo opravili maserji oziroma strokovnjaki na tem področju.

Vse več je tudi takšnih, ki se v določenem obdobju svojega življenja odločijo za opravljanje tečaja masaže. Vzroki za to so lahko različni. Nekateri želijo zgolj dodatnega znanja, spet drugi se z masiranjem želijo ukvarjati tudi profesionalno. Na tečaj masaže se lahko vpišete v različnih mestih naše države. Če živite v okolici Maribora, je tečaj masaže v Mariboru več kot odlična izbira.

Kaj ponuja tečaj masaže v Mariboru?

Še preden se v Mariboru naročite na tečaj masaže, razmislite o tem, katera vrsta masaže vas najbolj navdušuje. Na voljo je na primer tečaj klasične masaže, tečaj športne masaže, zvočna terapija.

tečaj masaže v Mariboru - klasična masaža
Tečaj masaže celega telesa se uporablja za zmanjšanje stresa, sprostitev mišic, izboljšanje krvnega obtoka, preprečevanje in zdravljenje poškodb ter pomoč pri hitrejšem okrevanju po treningu.

Klasična masaža na primer ponuja masažo celega telesa. Pri tej vrsti se uporabljajo najrazličnejše tehnike, ki pa jih ni tako zelo težko osvojiti. Tečaj je posledično tako primeren za čisto vse, ki si želite opravljati poklic maserja. Tečaj masaže Maribor vam v tem primeru ponuja 50-urni tečaj teoretičnega in praktičnega usposabljanja. V ceno je vključeno še predavanje anatomije, prav tako fiziologije. Predavajo pa vrhunski strokovnjaki.

Tečaj športne masaže za bolj izkušene maserje

Če vas zanima tečaj masaže v mestu Maribor, se lahko odločite tudi za tečaj športne masaže. Medtem ko je tečaj klasične masaže primeren tudi za začetnike, ki nimajo izkušenj, se tečaj za športno masažo bolj priporoča za bolj izkušene maserje.

Tečaj za športno masažo nudi znanje in certifikat za bolj izkušene maserje, ki se ukvarjajo s športniki.

Pravzaprav gre v tem primeru za nadaljevalni tečaj, ki se priporoča tudi tistim, ki se ukvarjajo s športniki. Poleg praktičnega dela se boste naučili tudi izjemno kakovostnih tehnik športne obravnave in disfunkcije mehkih tkiv. Obenem se udeleženci tečaja seznanijo še z najbolj pogostimi poškodbami športnikov pa tudi z nasveti. Ključni cilj je zlasti pridobiti kakovostno znanje za izvedbo športne masaže in certifikat. Na voljo je tudi nadaljnje izobraževanje za fizioterapevte.

Kaj je zvočna terapija?

Če se odločite za tečaj masaže Maribor, lahko izberete tudi učenje zvočne terapije. V tem primeru boste pridobili osnovna znanja o zvočni terapiji, in sicer s pomočjo uporabe različnih zvočnih inštrumentov.

Podobne objave: